زاویه مناسب صحنه مشکوک به آفساید علیپور در دربی + عکس پرویزمظلومی: به برد استقلال مقابل النصر خوشبینم | رونالدو مهار می‌شود گندوز در آستانه محرومیت تصمیم عجیب کارتال برابر چادرملو | اورونوف باید سریع‌تر آماده شود! خیز علیپور برای آقای‌گلی درپی مصدومیت طولانی‌مدت لیموچی سرگیجه کارتال در چینش ترکیب پرسپولیس کمیته انضباطی، استقلال و سپاهان را نقره داغ کرد استقلال در آماده‌باش کامل | هشدار آبی‌ها برای رونالدو و هم‌تیمی‌هایش رؤیای بازگشت نیمار به بارسا به باد رفت فصل برای دورتموند به پایان رسید ناجی استقلال به بازی با النصر رسید| مصدومیت چشمی برطرف شد چمنیان: ۵۰ درصد تیم ملی نوجوانان تغییر کرده است رضاوند بازی با النصر را از دست داد شکایت‌ها رسید، کارتال شاکی شد تاریخ و ساعت بازی استقلال و النصر در لیگ نخبگان آسیا | در مسیر معجزه غیبت ۴ ستاره النصر در بازی برگشت مقابل استقلال بازی بارسلونا و اوساسونا لغو شد النصر، ۶ بازی یک برد! | استقلال هم از پس یاران رونالدو برمی‌آید؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ناتینگهام‌فارست (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | شکستی دیگر برای پپ!
سرخط خبرها

هایجک عجیب در فوتبال ایران | رودست صنعتی‌ها به استقلال؟

  • کد خبر: ۲۳۶۶۵۷
  • ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۶
  • ۱
هایجک عجیب در فوتبال ایران | رودست صنعتی‌ها به استقلال؟
یک باشگاه صنعتی به دنبال هایجک به استقلال است.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز ، باشگاه استقلال به هر شکلی بود توانست مانع انتقال جواد آقایی پور به فوتبال روسیه شود و گفته می‌شود این باشگاه نزدیک به ۳۵ میلیارد تومان برای این انتقال فقط پول رضایت نامه داده است.

اما دقایقی پیش با خبر شدیم که یک باشگاه صنعتی به دنبال هایجک زدن با استقلال است و در نظر دارد ۴۰ میلیارد تومان برای رضایت نامه این بازیکن جوان هزینه کند و رقم قابل توجهی هم به خود پرداخت کند. در چنین شرایطی چطور می‌شود انتظار داشت که قانون سقف بودجه در فوتبال کشورمان رعایت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
فرهاد
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
0
0
فکرمیکردیم چشم وهم چشمی فقط بین جاری هاجریان داره ولی اینطورنبود،یعنی چی آخه به این بازیکن۷۰میلیاردبدن؟!!!!خب باید میلیون دلار بهترین بازیکنانی خارجی ازبکستان یا تاجیکستان بیارین بخدااوناارزانترهم هستن،سال بعدهم اشباع میشه دقیقأمیشه یکی مثل صادقی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->